Varför Botox?

Botox är skapat för att skapa avslappning i dina spända muskler och för att fylla ut och ge ett lyft till förslappad hud.Ingrepp med botox används främst till ansiktet för att behandla olika områden och musklerna i ansiktet, men kan även användas för behandling av exempelvis svettkörtlar på händer och fötter.Behandlingen botox i pannan används när du vill åtgärda din glabella, osynliggöraarga rynkan eller vill få bort linjer i pannan Rynkbehanling göteborg.Deep Wrinkles Treatment Edmonton | Wrinkles Treatments That Work

Muskler i ansiktet är kraftfulla och när du använder ena sidan av ansiktet påverkas resten av ansiktet. Det kan vara när du exempelvis spänner käken eller när du behöver kisa med ögonen som resulterar i linjer i pannan eller rynkig panna.Behandlingar med botox motverkarEn botoxbehandling ger effekt på} hängiga ögonlock, gummy smile och du kan bli smalare i ansiktet.

Botulinumtoxin är inte endast för skönhet, det är även en behandling som åtgärdar problemdrabbade områden. Botox är en effektiv metod mot migrän och för att vårda överspända muskler.När du behandlar med botox i pannan lugnar dumusklerna i pannan och din glabella,mer känd som arga rynkan, slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket skapar migrän.

Botox pris

Vad kostar botox? Beroende på storleken av område som du vill behandla och vilken typ av behandling som du vill göra med botox är det olika priser.

Exempelvis om du villgörabotox panna,botox ögonbryn eller botox kämuskler för att nämna ett par av områdena som du kan behandla.

Fullständigt pris ges under din konsultation med din behandlare som du träffar innan ditt ingrepp. Ni diskuterar vilket område du önskar görabehandling med botox, om du gjort botox förut eller om det är första gången för dig. Det är under vår konsultation som vår legitimerade behandlare ger sin åsikt om vilkenbehandling med botox som passar bäst för att ge dig ett naturligt resultat.

Botox injektion – Procedur?

Hälsodeklaration är det första du fyller i innan din kommande behandling. Sedanhar du en kort konsultation tillsammans med en eller flera av våra behandlare för att ta dig igenomsteg för steg, kostnad och för att besvara frågor och funderingar.Även om det är din första behandling med botox eller om du har gjort botoxförut, så vill vi att du är trygg med oss som klinik och ett av de stora skälen till konsultationen är för att våra behandlare ska gesin åsikt om din behandling.

Behandlaren kommer rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Det är med en tunn nål som vi injicerar små mängder botox där markeringarna är gjorda. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på områdets storlek som ska behandlas är proceduren över på ett par minuter. Beroende på val av område är smärtnivån högre och lägre, men en botox behandling är vanligtvis relativt smärtfri.

Botox effekt

En vanlig fråga vi får är när kommer effekten av botox?Effekten och resultatet varierar från person till person beroende på hur väl din kropp samarbetar med botox. För att se full effekt av din botox behandling kan det ta upp till två veckor innan du ser slutresultatet. Din botox behandling varar mellan 3-6 månader och behåller sin elasticitet och varaktighet mer för varje behandling du gör. Med kontinuerlig behandling med botox stärker du ditt behandlade område och du kommer att få ett slutresultat som varar längre än vad exempelvis en enstaka behandling gör.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *