Om SUP

SUP står för StandUpPaddleboardoch är en träningsformsom har blivit allt mer populäri Europa och särskilt i Sverige. StandUpPaddleboardfungerar som så att en person står på en paddelbräda och använder sig av en paddel för att styra sin paddelbräda.Rhodes: Stand Up Paddle Discovery Tour - Lindos, Greece | GetYourGuide

Med noga uttänkt form och egenskaper, kan du använda din paddelbräda i alla olika typer av vatten. Variationen av vattentyper ger fler möjligheter att bruka din SUP, beroende på vattnet som du har din StandUpPaddleboard i.

Paddleboard

När du ska utöva SUP är det viktigt att välja enbrapaddle board. Du kommer att märka stora skillnader medSUP om du har valt enpaddleboard som passar perfekt för din SUP aktivitet.SUPfinns både som uppblåsbar eller i komposit. Varianterna är liknande varandra, men de har en och två egenskaper som separerar dem. En hård paddle board är skapad för högre hastighetskompetens, har bättre glid och är bättre att ha om du intevillfylla upp din SUP varje gång och vill ut snabbare i vattnet.Den stora fördelen med en uppblåsbarpaddleboard är att den är enkel att förvara och att den är lätt att ta med och provapå nya vattentyper dit du rest.

SUP Yoga

SUP finns i olika varianter och med den anpassningsbarapaddleboardstår dörrarna öppna för att paddla på nya sätt.En ny trend inom SUP är SUP Yoga som är yoga som utförs på dinpaddelbräda.Träningsformen SUP Yoga är framtagen i linje med traditionell yoga och som är fokuserad på kombinationenav balans och styrketräning med det avslappnande vattnet runtomkring.

PaddleStockholm

SUP har blivit en allt mer populär träningsform i Stockholm. I många av Stockholms badplatser har trenden gått från att hyra kajak Stockholm runt till att ta enpaddle Stockholm runt.Standuppaddle är en träningsform som är till för både unga och gamla och som förmedlat en ny uppskattad utomhusaktivitet när det är strålande Stockholms väder.Beroende på vilken typ av vatten du än väljer ärStandUpPaddle en upplevelse som passar föralla stand up paddle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *