En rörinspektion löser det mesta

Spol o Sug Stockholm AB har varit verksamma i branschen sedan 1989 och fyllde därmed 30 år under 2019! Företaget började såklart litet med enbart några få anställda och har sedan dess sett en enorm utveckling. Idag erbjuder företaget nästintill allt man kan tänka sig behöva när det gäller avlopp och sanering, dessutom rörinspektion i Stockholm. 

Image result for Plumbing

Idag så jobbar företaget med alla typer av kunder och däribland också kommuner, bostadsrätter och såklart privatpersoner vilket innebär en bred målgrupp med allt från större till små uppdrag. Idag har rörinspektion i Stockholm blivit en allt mer betydande tjänst som många bostadsrättsföreningar och privatpersoner är i behov av för att säkra att sina avloppssystem är i gott skick. En rörinspektion kan faktiskt leda till att man undviker eventuella oväntade kostnader som kan orsakas av avloppsrör i dåligt skick. 

Senaste tekniken 

Idag använder sig Spol o Sug av den senaste tekniken för att på bästa sätt erbjuda sina kunder de bästa möjliga lösningarna och såklart en problemlös service. Deras metoder har därav blivit allt mer kostnadseffektiva som innebär både bättre pris för kunder och smidigare lösningar för företaget.

Spol o Sug har även valt att investera mycket i de senaste fordonen för att kunna erbjuda spolbilar som klarar av allt från mindre till mer omfattande projekt i Stockholm med omnejd. 

Hur går en rörinspektion till?

När man utför en rörinspektion i Stockholm eller i någon annan stad i vårt avlånga land så använder man sig ofta av samma eller liknande metoder. Man börjar med att använda sig av en kamera som i sin tur kopplas till någon form av skärm som gör det lättare att se hur det ser ut nere i rören. Med hjälp av skärmen så kan man egentligen se allt som kameran ser i realtid vilket innebär att man får en bättre förståelse av rörens skick. Med hjälp av kameran kan man sedan inspektera rören för att hitta eventuella problem som kanske orsakar stopp, sprickor eller helt enkelt rötter som trängt sig in i rören. 

Som tur är så kan man idag med hjälp av modern teknik spruta vatten samtidigt som man filmar och på så sätt se om man kan lösa problemet som uppstått eller om det eventuellt bara flyttar sig längre bort i röret. I vissa fall så behöver man dock andra lösningar för att ta sig i tur med problemet som uppstått. Med kameran så kan man som nämnt tidigare, se problem såsom sprickor och avlagringar men man kan även se eventuell rost som kan uppstå på rören. 

Med hjälp av all denna information får man helt enkelt en bättre översikt om rörens skick och vilka eventuella lösningar man kan erbjuda kunden för att på så sätt undvika mindre roliga problem i framtiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *